Horoscop de weekend, 22 – 23 iunie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 22 – 23 iunie

BERBEC
Este un moment prielnic schimbărilor. Aveți încredere în propria persoană, îndrăzniți să visați pentru că vă pregătiți de o perioadă extrem de interesantă în care orice este posibil pentru voi.

TAUR
Este o perioadă potrivită pentru transformări. Veți reuși să scăpați rapid de obiceiurile nesănătoase. Veți fi plini de energie și încrezători.

GEMENI
Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

RAC
Weekend plin de surprize în plan sentimental. Cei care au o relație vor simți cât de importanți sunt în viața partenerului și vor lua decizii pe termen lung în acest sens. Nici pe cei singuri dragostea nu îi va ocoli weekend-ul ăsta.

LEU
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

FECIOARĂ
Se anunță un weekend relaxant pentru voi. O să petreceți timpul cu familia și chiar dacă vremea nu vă permite să ieșiți la iarbă verde, tot veți găsi ceva amuzant de făcut în casă.

BALANȚĂ
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

SCORPION
Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

SĂGETĂTOR
Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veți petrece mult timp alături de partenerul de viață și o să mergeți într-un loc special.

CAPRICORN
Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

VĂRSĂTOR
Sâmbătă este ziua dedicată odihnei, pe când duminică o să aveți mult de alergat. Se anunță și câteva vizite, dar la finalul weekend-ului o să rămâneți cu o impresie extrem de plăcută.

PEȘTI
Viața profesională este pe primul loc pentru voi în aceste zile. Deși prietenii și familia vă reproșează că nu acordați suficientă atenție vieții sociale, voi știți ce aveți de făcut și nimic nu vă oprește din drum.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.