VIDEO&FOTO: Compania 7 este marele câștigător al MEGA CONCURSULUI BeFM ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR”!

Aseară, la București Mall Vitan, trupa Compania 7 a câștigat finala primei edițiii a concursului marca BeFM, ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR”!

Două ore de show live, public care a umplut până la refuz zona Carusel a București Mall Vitan, aplauze, urale, emoții și fericire la cote maxime, mega concert VUNK – așa a arătat finala unui proiect despre care Cornel Ilie a spus: „Aceasta este una din cele mai bune campanii derulate de un radio. Pentru că ajută artiștii… iar radiourile nu prea ajută artiștii! Aplauze pentru #BucurestiFM!”

Timp de 5 săptămâni, 10 trupe s-au „duelat” pentru câștigarea primei ediții a ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR”! Marele câștigător intră în play-list-ul București Fm. Astfel, din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19, la București Mall Vitan, 10 trupe s-au luptat pentru supremație iar voturile au aparținut publicului! Fanii și ascultătorii BFm (98.3) au intrat pe Instagram-ul București Fm pentru a vota trupa favorită. Cele 10 trupe înscrise în concurs au fost: Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Compania 7, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

În urma like-urilor primite pe Instagram-ul BFm, s-au calificat în finală COMPANIA 7 și FEELINGS. Alături de cei prezenți în mall, in zona Carusel, Călin Goia de la Voltaj și Cornel Ilie de la Vunk au jurizat cele două trupe. Ele au cântat o piesă de la Voltaj, una de la Vunk și o piesă la alegere. Compania 7 a ales “Albinuța” de la Voltaj și “Lume, lume” de la Vunk, iar Trupa Feelings a ales hiturile “De la capăt”, semnat de Voltaj, și “Așa și așa” al celor de la Vunk. Călin și Cornel au punctat prestația, iar cu ajutorul unui decibelmetru echipa BeFM a afla care a fost preferata publicului. Dacă aplauzele, uralele și încurajările publicului au decis la limită în favoarea trupei Feelings, alegerile lui Călin și Cornel au înclinat balanța către Compania 7.

„Au avut o energie extraordinară. Compania 7 au fost surprinzători cum au reorchestrat melodiile. Feelings au facut un show extraordinar, au fost impecabili. Ambele trupe merită să câștige cu brio. Am încercat să fac o departajare, am ales după cum au făcut acele cover-uri. Am analizat sistematic lucrurile. Ambele trupe sunt câștigătoare. Recomandarea mea ar fi să facă pisese originale. Trebuie să apară cu piesele lor originale, dincolo de cover-uri”, a spus Călin Goia.

”De acord cu Călin. La cele spuse de el, aș adăuga faptul că am fost surprins de nivelul celor 2 trupe. Nu mă așteptam să se implice atât de mult în a crea momentul din finală. Recomandarea mea ar fi să învețe unii de la ceilalți. Sunt convins că o să ascultam și piese proprii de la ei. De la fiecare dintre cele două trupe, așa cu au cântat piesele noastre, ar trebui să învățăm ceva”, a adăgat Cornel Ilie.

Atât Călin, cât și Cornel au spus că și-ar cumpăra bilet la un concert al celor două trupe.

Dacă vrei sa revezi finala, click pe VIDEO!

Seara s-a încheiat cu un concert VUNK, Cornel Ilie făcând un mega show.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto credit: București Mall Vitan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.