Servicii de recuperare medicală şi tratamente stomatologice gratuite în Sectorul 2

Foto: Rubén González / Pixabay

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 și Fundația „Misericors – Trup pentru Suflet” au încheiat o colaborare care prevede acordarea, cu titlu gratuit, de servicii de recuperare medicală și tratamente stomatologice persoanelor cu deficiențe locomotorii și neuromotorii aflate în evidența D.G.A.S.P.C. Sector 2.

Graţie acestei colaborări, aproximativ 200 de persoane cu deficienţe locomotorii şi neuromotorii din sistemul de protecţie al D.G.A.S.P.C. Sector 2 vor avea parte de îngrijire adecvată prin metode moderne şi eficiente de tratament în centre de recuperare dotate cu aparatură de înaltă performanţă.

Serviciile de recuperare medicală şi tratamentele stomatologice gratuite se vor acorda la:

  • sediul policlinicii sociale Baba Novac din str. Dristorului, nr. 81 – 88, sector 3, Bucureşti,
  • la sediul Centrului Medical Premium Wellness din str. Dumitru Brumărescu, nr. 1 – 3, Sector 4, Bucureşti,
  • sau în centrele altor furnizori de servicii medicale partenere, propuse de Fundaţia „Misericors – Trup pentru Suflet”.

Printre serviciile de recuperare medicală de care vor beneficia persoanele aflate în evidenţa DGASPC Sector 2 la Centrul Medical Premium Wellness se numără servicii de fizioterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, electroterapie, masaj terapeutic sau terapie ocupaţională.

Beneficiarii serviciilor vor avea parte, iniţial, de o evaluare făcută de specialiştii contractaţi de fundaţie, urmând ca, ulterior, să intre în programe de recuperare.

Fundaţia Misericors – Trup pentru suflet este o organizaţie non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii si locomotorii cărora posibilităţile materiale nu le permit accesul la tratament.

Colaborarea dintre DGASPC Sector 2 şi Fundaţia „Misericors – Trup pentru Suflet” se va derula pe parcursul unui an.

Sursa: Primaria sectorului 2

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.