Horoscop vineri 21 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 21 iunie

BERBEC
Doriți să faceți o schimbare radicală în viața voastră și vă gândiți la o metodă originală. Organizați-vă cât mai eficient și profitați de acest moment favorabil.

TAUR
Sunteți în formă și bine-dispuși, iar relațiile decurg fără probleme. Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de familie și serviciu.

GEMENI
Puneți suflet în tot ce faceți și sunteți hotărâți să terminați tot ce ați început. Astăzi sunt favorizate câștigurile financiare și puteți să vă afirmați în societate.

RAC
Sunteți încrezători în forțele proprii și plini de energie. Astăzi puteți avea mari satisfacții pe plan intelectual și social, iar relațiile sentimentale decurg excelent.

LEU
Creativitatea de care dați dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile referitoare la o investiție se vor concretiza în scurt timp și vă vor aduce beneficii substanțiale.

FECIOARĂ
Aveți succes în activitățile comerciale și sunt favorizate investițiile pentru cămin. Aveți idei originale, dar cei din jur s-ar putea să nu privească  situațiile la fel.

BALANȚĂ
S-ar putea să plecați la drum pentru o problemă anunțată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăți, reușiți să vă descurcați foarte bine și să rezolvați tot spre mulțumirea șefilor.

SCORPION
Ideile vă sunt apreciate mai mult ca niciodată de anturaj. Dacă sunteți invitați astăzi la o petrecere sau chiar o excursie nu ratați ocazia. Veți avea parte de momente minunate.

SĂGETĂTOR
Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.  Nu este cazul să vă îngrijorați pentru că o rudă o să vă ajute să treceți peste acest moment.

CAPRICORN
E un moment bun să vă puneți mintea la treabă și să oferiți idei inedite șefului la următoarea ședință. Propunerile voastre vor face diferența în privința viitorului echipei.

VĂRSĂTOR
Comunicați foarte bine cu oamenii din jurul vostru. Nu vă așteptați la o asemenea deschidere, pentru că știați numai lucruri rele despre oamenii pe care îi cunoașteți azi.

PEȘTI
Cineva încearcă să vă convingă să faceți ceva ce nu este neapărat pe placul vostru. Încercați să vedeți partea bună și atitudinea această vă va ajuta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.