Fii jurat alături de Călin Goia și Cornel Ilie!

Și tu poți decide cine câștigă Finala MEGA CONCURSULUI ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR”!

În această seară, de la ora 19:00, București FM te așteaptă la București Mall Vitan la Finala concursului ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR”.

Sursa foto: Ionuț Cazacu

În urma like-urilor primite pe Instagram-ul BeFM, dintre cele 10 trupe intrate în competiție, s-au calificat în finală COMPANIA 7 și FEELINGS.

Votul tău îi aduce pe scena în această seară. Alături de Călin Goia, de la Voltaj, și Cornel Ilie, de la Vunk, și cei care vor fi prezenți în mall, zona Carusel, vor putea juriza. Trupele vor cânta o piesă din repertoriul Voltaj, una de la Vunk și o piesă la alegere.

Călin și Cornel le vor puncta prestația, iar cu ajutorul unui decibelmetru, echipa BeFM va afla care este preferata publicului. Astfel, aplauzele, uralele și încurajările publicului pot decide care dintre cele două trupe câștigă marea finală.

După aflarea trupei câștigătoare, VUNK va susține un mega concert. Nu înainte ca Marius Stoica și Răzvan Petre să ofere premii celor aflați la eveniment.

Sursa foto: Ionuț Cazacu

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe s-au luptat pentru supremație, iar voturile au aparținut publicului!

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3) au intrat pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită. Cele 10 trupe înscrise în concurs au fost: Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Compania 7, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Vino în seara aceasta la București Mall Vitan și fii parte din finala primei ediții a Mega Concursului BeFM ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR”!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.