Circulația rutieră va fi închisă pe un tronson din bulevardul Decebal

Sursa foto: Andra Radu

Primăria Sectorului 3 a închis, începând de astăzi, 19 iunie, până în data de 15 septembrie, circulația rutieră pe bulevardul Decebal, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii).

foto: Radu Sofran

Pentru închiderea completă a circulației auto s-a obținut avizul Comisiei de trafic din cadrul Primăriei Municipiului București și al Brigăzii Rutiere a Municipiului București.

 

În prezent, Primăria Sectorului 3 desfășoară lucrări de amenajare a unei parcări subterane ce va avea lungimea de aproximativ 550 de metri și lățimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe și de scări, unde lățimea crește corespunzător.

Prin derularea și implementarea proiectului „Creșterea capacității de staționare și mobilitate a parcului auto în zona Bulevardului Decebal, respectiv construirea unui parcaj subteran cu două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piața Hurmuzachi” se vor amenaja 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilități și șase pentru motociclete.

Lucrările la parcarea subterană au început în data de 20 martie 2019, iar în paralel se execută lucrări de deviere a rețelelor de utilități ce afectează amplasamentul, precum și lucrări de realizare a incintei exterioare a parcării.

A fost închisă circulația pe Str. Matei Basarab, între Str. Popa Nan și Str. Delea Nouă, cu excepția riveranilor. Pe Str. Theodor Speranția dinspre Str. Gh. Dem. Teodorescu spre Calea Călărași și pe Str. Agricultori, dinspre Str. Theodor Speranția spre Calea Călărași, se circula în sens unic.

Rute ocolitoare:

  • Piața Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Dristorului – Șos. Mihai Bravu;
  • Piața Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Delea Nouă – Str. Theodor Speranția – Calea Călărași.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Radu Șofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.