„Bounty Fair”- o întâlnire idilică între creatorii și iubitorii de frumos!

În weekend-ul 29-30 iunie, grădina Casei Universitarilor găzduiește, din nou, Bounty Fair pentru cea de-a 42-a ediție.

Același eveniment creativ, într-o formulă nouă: cu oameni și idei noi.

Ideea acestei ediții de Bounty Fair este de a crea, în grădina destinată târgului, oaza de relaxare și inspirație. Așadar, invită #laumbratârgului!

Bounty Fair este un altfel de târg.

Peste 50 de designeri și artizani români vor fi prezenți #laumbratârgului cu alături de ultimele lor creații.

Camelia Șirli, planner event, spune că sunt „oameni tineri și la suflet, care iau un obiect și îi dau suflet. Și-l duc un pic mai departe de comerciant; să fie peste acel lucru pe care, când îl porți, îți dă o stare. Căutăm și oameni noi, cu aceea sclipire, să avem, la fiecare ediție nouă, o sclipire.”

Cei care vin în vizită, se pot relaxa în grădina cu hamace, pot gusta mâncăruri fine sau, dacă au și copii, pot participa, cu ei, la diferite ateliere propuse lor.

Găsim acolo o varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicații manuale.

Doamnele se pot bucura de bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rășină, porțelan, aur și argint. Nu lipsesc gențile și accesorii din piele. Dacă vă lipsește ceva în casă, puteți cumpăra articole din ceramică sau lână. Jucării din lână, cusute sau brodate manual, cosmetice naturale, miere, sucuri și alte produse BIO, sortimente de pâine și patiserie cu maia naturală. Toate acestea completează oferta.

Și pentru că e cald nu lipsesc înghețata la butoi și berea artizanală. Nu lipsește nici muzica: concertul Alinei Manole care va povesti, pe ritmuri de jazz și folk.

Cei care merg acolo vor avea parte și de o mică lansare de carte.

„Este un mini jurnal de călătorie. Este compus din fotografii făcute în Paris, anul trecut, și se numește „O zi în Parisul sub asediu” ( protestele vestelor galbene, n.r.). Nu este o poveste tristă. Am hotărât să mă uit în partea din spate a ceea ce s-a întâmplat acolo. Ce se întâmpla obișnuit în Parisul sub asediu”, mai spune Camelia Șirli.

Și, la final, puteți fi câștigători: pe toată durata târgului se vor organiza trageri la sorți la care norocoșii pot câștiga unul dintre premiile oferite de brandurile participante.

Camelia Șirli ne-a povestit, astăzi, În Comunitate, despre întâlnirea idilică din grădina Casei Universitarilor.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.