Horoscop de weekend, 15 – 16 iunie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 15 – 16 iunie

BERBEC
Descoperiți detalii esențiale despre ceva ce vă interesează de multă vreme. Nu vă așteptați tocmai la așa ceva și rămâneți fără cuvinte. Aveți grijă cui și ce spuneți de acum înainte.

TAUR
Weekend-ul acesta va fi destinat familiei și în special rudelor mai tinere. Petreceți mult timp cu ele și o să aveți câteva amintiri speciale.

GEMENI
Preferați să îi lăsați pe alții să se bucurie de ceva ce au realizat, chiar dacă și voi ați muncit la acest lucru. Veștile bune o să le primiți duminică.

RAC
Pe voi weekend-ul vă prinde departe de casă. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

LEU
Weekend-ul aduce pentru voi clarificarea unor situații. Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

FECIOARĂ
Weekend-ul asta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

BALANȚĂ
O perioadă perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum vă permiteți o pauză pentru a sta cu cei dragi.

SCORPION
Plănuiați să stați acasă, dar prietenii au pus la punct planuri care vă includ și nu aveți cum să scăpați. Așteptați-vă la multă distracție.

SĂGETĂTOR
Sâmbătă este ziua dedicată odihnei, pe când duminică o să aveți mult de alergat. Se anunță și câteva vizite, dar la finalul weekend-ului o să rămâneți cu o impresie extreme de plăcută.

CAPRICORN
Weekend-ul acesta va fi destinat familiei și în special rudelor mai tinere. Petreceți mult timp cu ele și o să aveți câteva amintiri speciale.

VĂRSĂTOR
Weekend plin de surprize în plan sentimental. Cei care au o relație vor simți cât de importanți sunt în viața partenerului și vor lua decizii pe termen lung în acest sens. Nici pe cei singuri fiorii dragostei nu îi vor ocoli.

PEȘTI
Proiectele de viitor nu sunt încântătoare, iar în aceste zile vă gândiți serios să o luați pe alt drum. Este o schimbare importanta  și trebuie cântărită foarte bine. Luați în calcul toate variantele și abia apoi mergeți mai departe.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.