Festivalul Internațional de Statui Vivante, ediția a 9-a

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Masca organizează a 9-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, cel mai mare eveniment de profil din țară.

Între 14 și 17 iunie, la București vor fi prezenți, alături de trupa Teatrului Masca, artiști din Olanda, Portugalia, Spania, Serbia, Anglia, Israel și SUA.

Festivalul Internațional de Statui Vivante va debuta vineri, 14 iunie, ora 20:00, în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, ”Noaptea Statuilor Vivante” marcând deschiderea oficială a evenimentului.

Grădina cochetă și elegantă situată pe Calea Victoriei va deveni un cadru seducător în care poveștile statuilor vivante din Olanda, Portugalia, Israel, SUA, Anglia, Spania și Serbia se împletesc cu parfumul poveștilor din secolele trecute, parfum ce ne propune amintirea unui București neasemuit de frumos, dar și speranța că acest oraș merită în continuare să fie iubit.

Următoarele trei zile ale Festivalului se vor desfășura în: Parcul Al. I Cuza (15 iunie), Parcul Regele Mihai I, intrarea din Șos. Nordului (16-17 iunie).

Astronauți, personalități istorice, zei, personaje de benzi desenate și eroi din ultimele filme de la Hollywood, actori care vă vor povesti istoria dansului din Egiptul Antic până în prezent. Sunt numai câteva dintre cele 45 de spectacole pe care Teatrul Masca le aduce la Festivalul Internațional de Statui Vivante, ediția 2019.

Pe lângă reprezentațiile artiștilor, spectatorii vor avea acces la expoziții de fotografie și de costume, la demonstrații de machiaj, spații de documentare cu materiale informative despre teatrul outdoor și statuia vivantă.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Detalii și program pe www.masca.ro

București FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.