Mega Concursul BeFM ”Undercover – Bătălia trupelor” – Episodul 5: Compania 7 și Trupa Feelings

Sursa foto: Ionuț Cazacu

Ieri seară, la București Mall Vitan, a avut loc cea de-a cincea și ultima seară de concurs în Bătălia Trupelor. Pe scenă au urcat Compania 7 și Feelings. Fiecare a susținut un minirecital în care a fost inclusă piesa pe care sorții le-au atribuit-o: BELIEVER (Imagine Dragons).

Sursa foto: Ionuț Cazacu

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe s-au luptat pentru supremație, iar voturile au aparținut publicului!

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3 FM) au intrat pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care au și susținut-o live, în București Mall!

Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

De aseară, ora 22:00, și până duminică – 19.05, ora 22:00, publicul poate intra pe Instagram-ul BeFM și să dea Like-ul către trupa favorite din confruntarea de aseară. Fiecare like înseamnă un vot.

Compania 7: “Ne-am bucurat foarte tare când ne-ați cooptat în proiectul ăsta. Ne place tare provocarea. Să pui ceva din tine, acolo. Când a venit piesa asta, chiar atunci a fost provocarea. Nu știam unde s-o duc, ce să-i fac exact. Dar, vedeți ce a ieșit…”

Feelings: “Ne-am gândit să facem Believer în stil trap și dubstep.”

Sursa foto: Ionuț Cazacu

Mai mult, București Mall și BeFM au premiat 2 dintre cei aflați aseară la eveniment.

2 ESPRESSOARE DOLCE GUSTO fac, de ieri, diminețile mai aromate celor care nu doar că au aplaudat, dansat și cântat alături de cele două trupe, dar au lăsat un comentariu pe pagina de Faceboook a București FM, în live-ul momentului.

Dacă vrei să vezi atât momentul bătăliei dintre cele două trupe, cât și pe cel al alegerii câștigătorilor, urmărește VIDEO.

Cele 10 trupe care au fost înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorti a decis astfel:

  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Săptămâna 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Săptămâna viitoare, pe 19 iunie, va avea loc MAREA FINALĂ. Mai mult, VUNK va susține un mega concert la București Mall Vitan.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.