Horoscop vineri 14 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 14 iunie

BERBEC
Sunteți pregătiți să vă stabilizați situația financiară. Fie că puneți bazele unei afaceri sau vă renegociați contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

TAUR
Mulți oameni depind de voi și simțiți că responsabilitatea este imensă. De aceea nu faceți nicio mișcare fără să o analizați foarte atent înainte.

GEMENI
Multe emoții astăzi. O să dați un examen sau un test la locul de muncă. Trebuie să fiți cumpătați și să dați dovadă de maturitate.

RAC
Vă întâlniți cu cineva și urmează o discuție lungă și obositoare. Din fericire, rezultatul va fi unul bun pentru voi și o să vă permiteți ca în viitorul apropiat să faceți ceva ce vă place.

LEU
Astăzi nu aveți de ce să vă faceți probleme financiare pentru că ați aflat că nu mai trebuie să dați o sumă de bani și în acest fel o să dispuneți de finanțele necesare pentru a face exact ceea ce vă doriți.

FECIOARĂ
Ar fi bine să vă opriți din tumultul vieții cotidiene și să vă ganditii numai la realizările de până acum. Concluziile obținute astăzi vă vor ajuta să abordați altfel evenimentele importante din viața voastră.

BALANȚĂ
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fiți prudenți la drum!

SCORPION
Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

SĂGETĂTOR
O întâlnire importantă de serviciu vă dă peste cap tot programul. Stresul se adună și cel mai bine ar fi să găsiți un pic de timp și pentru voi.

CAPRICORN
Ziua o să vi se pară dificilă și ați vrea să fugiți de probleme, dar la amiază un cunoscut vă poate ajuta cu o idee genială, care o să vă ușureze munca.

VĂRSĂTOR
Țelurile care până acum păreau imposibile, astăzi pot deveni realitate. Ideile ingenioase vă ajută să vă atingeți obiectivele.

PEȘTI
Veți avea parte de tot felul de surprize plăcute astăzi. Prietenii și familia vă sunt alături, șefii sunt mulțumiți de evoluția voastră, iar fiorii dragostei nu vă ocolesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.