Am aflat podiumul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând ultima etapă a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

Nici în ultima seară echipele nu s-au lăsat și au jucat frumos, iar meciurile au încântat publicul, niciunul dintre ele nu s-a terminat decisiv, oferindu-ne spectacol la superlativ.

În grupa ELITE, Farmexim nu a vrut deloc să își strice seria de victorii și deschid seara cu un meci strâns împotriva lui ADP, care se finalizează cu un 3-2. La simplu, au intrat în arena Dan Trohonel, Gheorghe Cernat, Dan Coca, Ilie Tolan (FARMEXIM) care au avut de câștigat cu greu punct după punct împotriva lui Gabriel Sapunaru, Bogdan Cornea, Mihai Matea (ADP). La dublu, toți s-au relaxat și asta a rezultat un meci frumos între Ilie-Gheorghe și Gabriel-Mihai.

Nici la masa vecină nu a fost ușor pentru că APA NOVA VEOLIA câștigă cu 4-1 contra lui ING BANK. Știam câștigătoarea după primele trei meciuri de simplu, însă Apa Nova au fost hotărâți să nu lase nimic, iar Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca, Monica Titei (APA NOVA) adună punct după punct în meciurile împotriva lui Cătălin Gasca, Claudiu Gavril, Madalin Gavril, Florin Coman (ING BANK). La dublu s-au duelat echipele formate din Adrian-George cu Catalin-Claudiu.

Cel mai strâns meci din această seară a fost între TELEKOM ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA 1, care, deși nu au avut o miză prea mare, au zâmbit și au jucat până când scorul a arătat 3-2 în favoarea lui Telekom. Au ieșit scântei din paleta Abisoarei Calin, a lui Sorin Sasarman, Liviu Silivestru (TELEKOM) contra lui Andrei Iordache, Alex Necula, Mihai Apostolache, Ioan Luca (MICROSOFT 1). Deși știam învingătoarea, la meciul de dublu s-au mai relaxat puțin și s-a văzut clar că au jucat cu plăcere echipele Sorin-Liviu cu Andrei-Alex.

În grupa FINEST, HPE trebuia să lupte mai hotărâți deorece, dacă învingeau echipa ADOBE ROMÂNIA 2 în această seară, aveau șanse mari la podium. Cu toate acestea, nu a fost un meci ușor, iar scorul de 4-1 în favoarea echipei adverse demonstrează acest lucru. La simplu au luptat cât de bine au putut Gabriel Cristache, Marius Parlapan, Cristian Linte (ADOBE 2) contra lui Andrei Toader, Nicolas Sachet, Corina Petre (HPE). La dublu, păreau că și-au mai revenit puțin, însă echipa Nicolas-Raluca nu a putut face față echipei Cristian-Ruxandra.

Ultimul meci, care încheie și podiumul, este între NTT DATA și WIPRO ROMÂNIA 2 și se termină cu scorul de 4-1 în favoarea primei menționate. Ambele echipe au intrat pregătite, însă NTT DATA au vrut neapărat un loc pe podium și au făcut tot posibilul să îl obțină, începând cu meciurile de simplu între Ionut Mindru, Gyerko Zsolt, Oana Iliescu (NTT DATA) și Romulus Marculescu, Gabriela Popa, Andreea Stroie (WIPRO 2). La dublu scorul a fost cel mai categoric, dar tot a fost frumos meciul dintre Ionut-Zsolt și Romulus-Andreea.

Nu am aflat deznodământul decât după ultimele meciuri jucate, astfel începem cu podiumul grupei Finest: ADOBE ROMÂNIA 2, urmați de GENPACT ROMÂNIA și NTT DATA, mai departe de HP INC, HPE, WIPRO ROMÂNIA 2, MICROSOFT ROMÂNIA 2 și WIPRO ROMÂNIA 1.

La grupa Elite știam oarecum primii trei clasați: FARMEXIM PHOENIX COMPANY, ADOBE ROMÂNIA 1 și APA NOVA VEOLIA, urmați îndeaproape de ADP, ING BANK, TELEKOM ROMÂNIA, SAP ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA 1.

Felicitări tuturor participanților!

Ca de fiecare data, am ales și jucătorul ediției din fiecare grupă, și pe această cale dorim să îi felicităm pe Andrei Iordache (MICROSOFT ROMANIA 1) din grupa ELITE și pe Andrei Toader (HPE) din grupa FINEST pentru evoluția în campionat, atât ca jucător cât și ca un bun căpitan de echipă, pentru fair-play și pentru atitudinea frumoasă în ceea ce privește acest sport minunat.

Mulțumiri tuturor pentru participare și ne revedem în toamnă la cel mai antrenant și interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.