Ultima zi de școală: Să recapitulăm ALTFEL!

În data de 14 iunie 2019, la București, Asociația Transcena, alături de elevi de la două școli gimnaziale din județul Giurgiu și județul Argeș, organizează evenimentul ”Ultima zi de școală: Să recapitulăm ALTFEL!”.

În cadrul proiectului Teatru în Educație, se dorește o recapitulare altfel, prin teatru, la final de an școlar, materia parcursă la orele de Istorie și Limba și Literatura Română, prin piesele ”Istoria Copilului în Istorie” & ”Și dacă ar fi un pic ALTFEL”.

Elevii vor deveni actori într-un mini-spectacol de teatru care va pune accentul pe identitatea culturală locală a comunităților în care se află cele două școli și pe ideea de respect, respect pentru diversitate și toleranță.

Evenimentul va avea loc la Școala Gimnazială Petrache Poenaru (București Sectorul 5, Str. Bacău Nr. 1) de la 10.30 la 12.00 și va fi moderat de Mihaela Murgoci, profesor Teach for Romania și manager al proiectului.

Elevii școlii-gazdă au fost implicați în proiecte culturale anterioare, Arta prin Ochii Copiilor ale Asociației Transcena, și au susținut, de asemenea, spectacole de teatru pentru alți copii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.