Compania 7 și Trupa Feelings, în a cincea ediție #Undercover!

Încă o ediție Bătălia Trupelor, încă un pas spre Marea Finală! Două noi trupe sunt gata să intre în ring!

Compania 7 și Trupa Feelings se pregătesc de zor de bătălia de astăzi, una cu mize mari pentru ambele trupe. Vor trebui să lupte până la ultima notă în cadrul UNDERCOVER – Bătălia Trupelor!

Marcel, Sorin, Radu și Mihai sunt cei patru membri ai trupei Compania 7. Fie că abordează melodii raggae, funk, pop rock sau R&B, cei patru știu de fiecare dată cum să anime un eveniment și cum să facă toată lumea să danseze. Compania 7 este încrezătoare în șansele ei și de-abia așteaptă să urce pe scenă pentru a demonstra tuturor că merită aprecierile publicului!

Trupa Feelings, înființată în 2002, a avut până acum mii și mii de reprezentații pe scenă. Este compusă din Răzvan, Claudiu, Cătălin, Lorin, Petruț, Răzvan și Dan, toți cunoscându-se atunci când erau elevi ai aceluiași liceu. Pasiunea pentru muzică și talentul i-au ținut împreună și i-au purtat spre cele mai înalte culmi, acum fiind gata să urce pe scena din București Mall – Vitan!

Start vot: miercuri de la ora 19:00 până duminică la ora 22:00.

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3 FM) pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

Premiile săptămânale își așteaptă câștigătorii! Vino la concert și poți câștiga un espressor Dolce Gusto Mini! București Mall Vitan și BeFM vor premia 4 FANI!

CONCURSUL continuă în fiecare săptămână, până pe 19 iunie. Premiile săptămânilor viitoare vor fi anunțate pe BeFM și pe site-ul www.bucurestifm.ro.

Trimite-ți favorita în Marea Finală!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.