VIDEO: Trupa Phaser – ”Când te lovește inspirația, se poate întâmpla oriunde ești”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Trupa Phaser, cu muzică bună și multa voie bună, au reușit să alunge ploaia dând un ”Bună dimineața, București!” cu noul single, “Spune-mi unde ești” – potrivit pentru a aduce soarele.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

“Acum lucrăm la piese noi. A fost benefică prima perioadă a anului, că nu au fost atât de multe evenimente și am putut lucra. Legat de piesa “Demon”, lansată și ea recent, am zis că trebuie să mai scoatem ceva material. A fost mai spontan și dacă a mers atât de repede cu totul, am decis să îi dăm drumul”, spune Carina Dumitru, solista trupei.

Despre noul single, “Spune-mi unde ești”, membrii trupei spun că este o piesă retorică.

Dacă vrei să afli despre peripețiile trupei după vizita la Paris, care sunt destinațiile de vacanță, la ce festivaluri participă, cum iau naștere piesele lor, vezi VIDEO.

În prezent, Trupa Phaser petrece mare parte a timpului în studio: ”Avem câteva piese în lucru, spre finalizare, și urmează sa le dăm drumul pe parcurs. Acum am avut o baladă, deși vine vara. La noi, când compunem, e un brainstorming general. Noi creăm ideile în sala de repetiții. Dar, când te lovește inspirația, se poate întâmpla oriunde ești.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.