Astăzi aflăm podiumul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile ultimei etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, clasamentul a prins oarecum un contur stabilit pentru FARMEXIM PHOENIX COMPANY care vor fi greu de detronat chiar pe ultima sută de metri, însă acest lucru nu îi descurajează pe ADP să încerce. ADOBE ROMÂNIA 1 trebuie să vină cu forțe proaspete și cu moralul sus, după prima înfrângere din campionat, si vor face tot posibilul să nu piardă împotriva echipei SAP ROMÂNIA.

Observăm că echipei APA NOVA VEOLIA îi cam place locul al treilea, atâta timp cât este pe podium, și speră să-și păstreze gloria și după meciul cu ING BANK. Alături, MICROSOFT ROMÂNIA 1, cu ultimele puteri vor lupta împotriva lui TELEKOM ROMÂNIA, însă niciuna din echipe nu mai poate spera la podium.

În grupa FINEST, HP INC par gata, gata să se agațe de podium, însă vor trebui să treacă de MICROSOFT ROMÂNIA 2 în această seară. ADOBE ROMÂNIA 2 par încrezători că își vor păstra primul loc în clasament indiferent de meciul cu HPE, deoarece sunt la o distanță de 2 puncte de locul al doilea.

La următoarele două mese, nici WIPRO ROMÂNIA 1 și nici WIPRO ROMÂNIA 2 nu mai pot spera la o poză de final între primii trei clasați, însă cu siguranță pot face meciurile cu GENPACT ROMÂNIA, respectiv NTT DATA, foarte interesante și palpitante.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.