Apa Nova Veolia își păstrează titlul de campioană la Fotbal Sports Events!

Apa Nova Veolia a reușit să își păstreze titlul de campioană și la actuala ediție, după victoria la limită în fața DXC Technology, 3-2.

A fost un meci care a stat în cumpănă datorită norilor strânși la ora oficială, dar care până la urmă s-a desfășurat fără probleme.

Campionii en-titre au intrat foarte montați, făcându-și o tactică bine aleasă pentru suprafața umedă a terenului. Astfel, nu s-au aruncat în atac din primul minut, preferând să-și tatoneze adversarul. Acesta a avut de asemenea o prestație curajoasă, nefiind intimidat de numele și valoarea celor de la Apa Nova, motiv pentru care ocaziile de gol nu au întârziat să apară.

Prima sincopă a apărut atunci când Robert Marincescu a ieșit din poartă și a creat astfel superioritate în joc, tactica fiind una câștigătoare, la capătul acestui atac, Stefăniță Nicu deschizând scorul pentru echipa sa cu un șut năprasnic. Din acest moment jocul s-a schimbat, DXC Technology alergând mereu după egalare. Din nefericire pentru ei, chiar dacă aceasta a venit în două rânduri, bucuria golului nu a ținut decât 1 minut, adversarii reușind de fiecare dată să înscrie din nou foarte repede.

Golurile egalizatoare au venit mereu de la același jucător, Andrei Mihalcea, după faze trase la indigo, în urma unei pivotări de efect și șut cu dreptul fără șansă pentru portar. Meritul celor de la Apa Nova a fost însă că nu a acuzat șocul primirii golurilor, iar faptul că a trecut imediat la conducere, mai întâi prin cel mai frumos gol al serii marcat cu capul de Petrica Caloian, și, în cele din urmă, de golgheterul Dragoș Mihalache, i-a făcut să își poată etala tactica de joc și să își conserve avantajul până la final.

După cele 40 de minute scurse, toată lumea a aplaudat și recunoscut meritele campionilor, laudând întreaga prestație a acestora pe parcursul întrecerii – au înregistrat 17 victorii în 17 meciuri disputate, dar și a vicecampionilor care au etalat un joc foarte frumos și care, cu siguranță, vor putea spera la laurii de campioni în viitor.

În finala mică disputată înaintea finalei, HP Inc. 2 România a învins destul de categoric ING Bank cu 3-0, reușind în premieră să obțină un loc pe podiumul competiției.

În cadrul festivității care a urmat, după tombola obișnuită, au fost premiate pe rând echipele promovate direct în Liga 1, Blue Point și Intersport, golghetereul Ligii 1 – Dragoș Mihalache (Apa Nova Veolia), golgheterul Ligii 2 – Sidime Alhassane (NTT Data), cel mai bun portar Liga 1 – Robert Marincescu (Apa Nova Veolia), cel mai bun portar Liga 2 – Florin Enache (Euler Hermes), jucătorul campionatului Liga 1 – Andrei Mihalcea (DXC Technology), jucătorul campionatului Liga 2 – Iulian Fatu (Blue Point), iar apoi au fost acordate medaliile celor 3 echipe aflate pe podiumul Ligii 1 – HP Inc. România 2, DXC Technology și campionii de la Apa Nova Veolia.

Felicitări tuturor învingătorilor dar și învinșilor, mulțumim pentru prezență și sperăm că întreaga competiție a fost o reală plăcere pentru toți de a face mișcare și a antrena spiritul de echipă.

Vă așteptăm cu o noua ediție în această toamnă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.