VIDEO: „Flori pentru suflet. Remember Florian Pittiș. Ediția a VII-a”, pe scena din Parcul Titan

Conceput ca o sărbătoare a spiritului, evenimentul organizat de Primăria Sectorului 3 uneste artistii si publicul în dragostea si pretuirea pentru un simbol unic în cultura noastră: Florian Pittis, „un uomo universale” al României, cel care reprezintă în inimile si constiinta românilor un ideal, acela de-a fi pururi tânăr si liber.

Provocand generații întregi de tineri să citească, să gândească, să trăiască frumos, Moțu Pittiș a sădit în sufletele românilor dorinta de libertate si de cunoaștere iar spiritul sau vizionar a inspirat multe generatii si continuă să o facă deoarece moștenirea pe care ne-a lăsat-o este atemporală.

Evenimentul reunește în fiecare an toate generațiile, iar copiii au astfel șansa să îl cunoască pe cel care a fost mentorul bunicilor sau părinților și a fost conceput ca un spectacol de stare, în care muzica și poezia se împletesc cu proiecții video, iar artiștii prezenți își rememorează întâlnirile cu Moțu Pittiș și se reunesc în refrenele pe care acesta le-a făcut cunoscute.

Ediția 2019 se desfășoară în acest weekend între orele 17 si 22 pe scena din Parcul Titan iar accesul publicului este liber.

Programul zilei de duminica al evenimentului Flori pentru suflet. Remember Florian Pittiș – Editia VII este următorul:
Marius Dașcău, SPAM, Vița de Vie Acustic, Nicu Patoi & Berti Barbera, Zoia Alecu, Ducu Bertzi & Friends, Alifantis & ZAN și Mircea Baniciu Band.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.