Horoscop luni 10 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 10 iunie

BERBEC
Se anunță o schimbare importantă în viața voastră. Chiar și dacă este vorba despre un aspect cu impact mai mic, pentru voi tot va însemna un lucru special.

TAUR
Sunteți persoane foarte sincere, iar lucrul acesta s-ar putea să vă pună în dezavantaj, pentru că vă deschideți sufletul în față cui nu trebuie. Mare atenție în cine aveți încredere.

GEMENI
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu . O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

RAC
Vi se confirmă anumite bănuieli și în urma acestui lucru începeți să puneți în practică un plan la care v-ați gândit de mai mult timp.

LEU
Vă învârtiți în cerc de câteva zile. Simțiți că nu se întâmplă nimic notabil și puneți piciorul în prag. O să le spuneți celor implicați care este punctul vostru de vedere. Imediat se vor observa schimbări.

FECIOARĂ
Generozitatea de care dați dovadă astăzi o să aibă urmări abia peste ceva timp. Va face plăcere să îi mulțumiți pe ceilalți, iar intențiile bune vă vor fi răsplătite.

BALANȚĂ
Aveți foarte mult de muncă și nu vă permiteți să pierdeți timpul deloc pe drumuri. Nu vă plângeți totuși, pentru că știți că după perioada asta  urmează concediul.

SCORPION
Trebuie să ajungeți într-un loc unde se află multe persoane importante din viața voastră. Oricât vă doriți să leneviți, nu puteți rata această întâlnire.

SĂGETĂTOR
Rezolvați un aspect neplăcut ce ține de relația cu un prieten. Vă bucurați, pentru că nu vă plăcea atmosfera conflictuală. Seara participați la un fel de reuniune cu mai mulți colegi mai vechi.

CAPRICORN
Săptămâna începe cu o veste excelentă pentru voi. Este fix ce aveați nevoie că să le demonstrați tuturor că meritați să fiți apreciați pentru eforturile și sacrificiile făcute.

VĂRSĂTOR
Ați ales această zi pentru a face ceva special pentru propia persoană. În aceste condiții, prietenii trebuie să se aștepte că seară să nu poată să ia legătură cu voi.

PEȘTI
Munca nu este un obstacol pentru voi, dar astăzi nu aveți chef de nimic și numărați minutele până când o să terminați programul. Vestea bună este că seara o să vă întâlniți cu oameni dragi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.