Restricții de viteză pe A2, până pe 15 iulie

Foto: Sorin Pavel

Șoferii care vor să ajungă pe litoral sunt nevoiți să circule cu viteză redusă, de 80 de kilometri la oră, pe trei sectoare ale Autostrăzii Soarelului. Drumul spre mare este în reparații, chiar în plin sezon estival.

În județul Călărași, între kilometrii 86 și 97, în dreptul localităților Vâlcelele și Dragoș Vodă, sunt lucrări de asfaltare. Traficul este deviat pe o singură cale, unde se circulă pe câte o bandă pe sens.

De vineri, au fost introduse aceleași limitări de viteză și între kilometrii 124 și 131, în dreptul localităților Perişoru și Ștefan cel Mare. Se execută lucrări de reparații pe toate benzile sensului de mers către Constanţa, circulaţia fiind deviată pe celălalt sens.
Potrivit Centrului Infotrafic, restricțiile vor rămâne în vigoare până pe 15 iulie.

Și între București și Fundulea se circulă cu viteză redusă, din cauza stării proaste a carosabilului. Din această lună, tronsonul va intra în reparații capitale, iar traficul va fi deviat pe o singură cale.

Amintim că hotelierii de pe litoral amenință cu greva fiscală dacă lucrările de reparații pe A2 nu sunt gata până pe 15 iunie.

Federatia Patronatelor din Turism acuzã faptul cã lucrarile au loc la început de sezon estival, ceea ce afecteazã grav fluxul de turisti cãtre litoral.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.