Mega cocursul BeFM ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR” Episodul 4: NO STRESS BAND și FRIENDS

Ieri seară, la București Mall Vitan, a avut loc cea de-a patra seară de concurs în Bătălia Trupelor. Pe scenă au urcat No Stress Band și Friends. Fiecare a susținut un minirecital în care a fost inclusă piesa pe care sorții le-au atribuit-o: GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B).

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor se lupta pentru supremație iar voturile vor aparține publicului! Fanii și ascultătorii BFm (98.3) pot intra pe Instagram-ul București Fm pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live in București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

De aseară, ora 22.00, și până duminică – 19.05, ora 22.00, publicul poate intra pe Instagram-ul BFm și să dea Like-ul către trupa favorită. Fiecare like înseamnă un vot.

Cei de la No Stress Band spun: “Am încercat să adaptăm stilului nostru. Sunt 6 ani de No Stress, pe 1 iunie, și e o mare bucurie să sărbătorim aici, pe scena București Fm și Bucuresti Mall!”

Friends au punctat: “Vreau să îi facem să danseze și pe cei din cabinele de probă! Piesa provocării nu am mai cântat-o, nu o aveam în play list, dar va rămâne acolo.”

Mai mult, București Mall și BFm au premiat 2 dintre cei aflați aseară la eveniment. 2 ESPRESSOARE DOLCE GUSTO fac, de ieri, diminețile mai aromate celor care nu doar că au aplaudat, dansat și cântat alături de cele două trupe, dar au lăsat un comentariu pe pagina de Faceboook a București Fm, în live-ul momentului. Dacă săptămâna trecută Marius Stoica a fost legat la ochi, acum a venit rândul lui Răzvan Petre să nu vadă pentru a alege cei 2 câștigători. Și săptămâna viitoare cei prezenți la București Mall vor putea să câștige un nou set de premii. Pe www.bucurestifm.ro vor fi anunțate noile premii puse la bătaie de BFM și București Mall.

Dacă vrei să vezi atât momentul bătăliei dintre cele două trupe, cât și pe cel al alegerii câștigătorilor, urmărește VIDEO

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorti a decis astfel:

  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Saptamana 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.