Despre persoanele vulnerabile si Statul handicapat!

Pare un titlu dur insa conform cu realitatatea anului 2019!

Rozalina Lăpădatu Presedinta Asociației  Pacientilor cu Afectiuni Autoimune se luptă de ani de zile cu nepăsarea autoritătilor. Pentru cei pe care îi reprezită, e o luptă pentru viată,dusă in fiecare zi! Cea mai recenta bătălie o poartă pentru descentralizarea Programului National de Scleroză Multiplă!

Claudia Petrescu este unul dintre autorii Raportului public privind promovarea achizitiilor rezervate, realizat de Asociatia Centrul pentru Legislatie Non-profit (CLNR).

Bataliile Claudiei sunt pentru incluziunea persoanelor vulnerabile pe piata muncii.

Raportul public propune modificarea legislației actuale astfel încât să fie încurajată realizarea de achiziții sociale, stimulând dezvoltarea pieței de furnizori de servicii sociale, asigurând o competiție onestă între aceștia și crescând impactul social al incluziunii persoanelor vulnerabile pe piața muncii.

Despre bugete inexistente, programe de integrare si incluziune care dau bine pe hârtie si atât, despre nepăsare, interese, dar si despre implicare si solutii, s-a vorbit astăzi In comunitate cu Mihaela si Razvan!Asculta emisiunea aici:

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.