Anasatasia Sandu: ”Eu cânt în stilul meu și cred că sunt stăpână pe mine”

După succesul din featuring-ul recent cu Cornel Ilie, ”Mi-e dor de tine”, Anastasia Sandu a lansat noul său single, “Ana”. Anastasia a dat “Bună dimineața, București!”, live, alături de Răzvan Petre și Marius Stoica povestind atât despre noua piesă, cât și despre parcursul său muzical.

Despre recenta colaborare cu Vunk, artista spune că era fan de multă vreme și a fost încântată. “Piesa preferata de la Vunk este ”1000”. Am avut diferite colaborări, pe diferite stiluri. Până acum m-am descoperit. Am cântat de la pop-rock la piese cu influențe jazz. Eu cânt în stilul în cred că sunt stăpână pe mine.”

Dacă vrei să afli de ce nu a cântat niciodată muzică populară, când a venit la București, versurile cărei piese de la Eurovision le-a semnat, la ce alte piese cunoscute a semnat versurile, vezi VIDEO

Anastasia Sandu povestește că primul studio în care a intrat a fost la Vanotek. ”Iar toți banii pe care îi câștigam din muzică îi dădeam pe drumurile făcute, dar nu îmi pare rău. După 4 ani, a meritat totul. Am stat în studio și am așteptat momentul să scot piesa potrivită.”

Despre ”Ana”, ea spune: ”Piesa este una foarte personală. A pornit de la o idee destul de simplă, dar pentru mine importantă. A fost o persoană specială în viața mea care îmi spunea Ana. Îmi place să vorbesc despre viața mea personală în piese și nu neapărat în interviuri.”  

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.