Liviu Teodorescu: ”Toate lucrurile bune sau rele pe care le-am făcut până acum m-au adus în punctul ăsta, deci nu regret nimic”

Cum alungi ploaia și 3 ceasuri rele, care ne sperie în fiecare zi de marți? Îl inviți pe Liviu Teodorescu dis-de-dimineață la ”Bună dimineața, Bucuresti!”. Plin de voie bună, cu un single nou-nouț, ce se anunță hit-ul verii, Liviu a decretat că cei doi matinali sunt ca și verii săi, la cât de des s-au văzut în ultima perioadă.

Liviu a cântat la Matinalul BeFM pentru prima dată live la radio noua piesă, “Ascultă”. ”Acum sunt în promovări intense cu noua piesă. Pe YouTube a depășit 1 milion de vizionări. Îmi doream extraordinar de mult și visam la asta! În Deltă, unde am filmat clipul, este foarte frumos. Am filmat acum 2 săptămâni și jumătate. De piesa m-am apucat acum vreun an.”

Dacă vrei să afli ce l-a inspirat în crearea piesei, ce poveste unică are legat de filmarea clipului, de ce a folosit numărul 777, ce muzică asculta Liviu, vezi VIDEO.

Artistul spune că dacă ar scrie din ceea ce trăiește în momentul acesta, ”ar fi o piesă veselă… despre ziua de duminică. Toate lucrurile bune sau rele pe care le-am făcut până acum m-au adus în punctul ăsta, deci nu regret nimic.”

Pentru vară, Liviu Teodorescu are multe concerte. ”Sper ca, la un moment dat, să am și planuri de vacanță. Aș merge în India. Știu că nu e cea mai comodă destinație, dar îmi place foarte mult cultura. Obișnuiesc să am două vacanțe: un city break, în care vizitez și mă intorc mega obosit, și una în care nu fac nimic.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.