Concert Smiley în Capitală

Sunteți gata de distracție?! Pe data de 4 iunie, de la ora 20:00 în Piața Universității, Smiley va susține un concert în Capitală!

Artistul promite un show electrizant, completat cu numeroase surprize menite să încânte publicul încă de la primele note muzicale.

Concertul va avea loc după ce se vor afla câștigătorii competiției de creație „Noi sau adulții? Azi sau mâine? 2030 începe acum” la care au participat liceenii din București.

Competiția de creație „Noi sau adulții? Azi sau mâine?” le solicită elevilor de liceu să realizeze conținut online prin care să contribuie la dezbaterea publică privind dezvoltarea durabilă. Ei sunt invitați să selecteze acele Obiective care li se par cele mai importante pentru viitorul lor și să își imagineze dacă pot contribui la realizarea lor mai eficient decât adulții.

Conținutul online, realizat pe baza acestei selecții, va avea rolul să argumenteze și să explice alegerile. Materialele pot fi sub formă de video, fotografii, ilustrații, meme sau text și se vor încărca pe Instagram. Se poate participa cu oricâte materiale.

După preselecția realizată de organizatori, câștigătorii vor fi stabiliți prin votul publicului prezent pe 4 iunie la evenimentul din Piața Universității, unde vor fi proiectate înscrierile preselectate iar participanții le vor vota pe cele favorite. Premiile constau în trotinete urbane pentru adulți, brățări fitness și căști audio.

Pe 3 și pe 4 iunie, în timpul zilei, publicul poate afla care sunt cele 17 Obiective ale Strategiei din zona Demo dezvoltare durabilă – un spațiu de activare, expunere și explicare a conceptului, amplasat în Piața Universității, zona statuilor.

Acțiunea este organizată de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul aparatului de lucru al Guvernului României, în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, pentru a atrage atenția asupra obiectivelor pentru dezvoltare durabilă, asumate de România în contextul Agendei 2030 a ONU, semnată de statele membre ale Uniunii Europene.

București FM este partener media al evenimentului!

Accesul este liber.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.