FLY PROJECT: ”Cea mai mare greșeală a unui artist este să facă o piesă nepotrivită cu timpul”

Înainte de weekend, plini de energie, cu glume numai bune de râs cu lacrimi dar și pregătiți cu noul single, baietii de la Fly Project au dat ”Bună dimineața, București!” pe ritmul din ”Mexico” alături de Marius Stoica.

Hiturile lor sunt cântate în toată lumea, muzica lor a ajuns virală în China și au peste 1 miliard de vizualizări online. Piesele FLY PROJECT au ajuns în cele mai îndepartate locuri de pe Pământ, din Siberia până în America Latină, China sau Laponia.

Fly Project este într-un turneu internațional care se numește #WeMakeTheWorldDance. “Rusia, Kazahstan, Europa. Pregătim America Latina și, poate, China. Nu e atât de simplu precum pare. China e o piață total altfel. Una grea, pentru că e proaspăt deschisă. Nu e cea mai accesibilă. Fly Project există în China, de ceva ani, dar nu fizic. În China făcuseră niște milioane de oameni niște milioane de video-uri, filmându-se dansând pe muzica noastră”, spun ei.

Dacă vrei să afli toată povestea legată de succesul lor în China, ce cred cei doi Fly Project despre industria muzicală, care sunt trend-urile prin care au trecut în cei 14 ani, cum arată o zi din viața lor, vezi VIDEO

Tudor Ionescu și Dan Denes cred că e o mare diferență între industria muzicală și muzica din România. Tudor consideră ca ”Trend-ul e cea mai mare provocare. Piesele se fac, dar e ca și cum ai compune o piesa nepotrivită play –list-ului radiourilor. Cea mai mare greșeală a unui artist este să facă o piesă nepotrivită cu timpul.”

Se pare că unul dintre lucrurile care i-a ținut împreună timp de 14 ani a fost comunicarea dintre ei. ”Primul lucru pe care îl faci când intri în studio este să vorbești. Nu e o corporație. Trebuie să existe o chimie în studio!”, spune Tudor.

Mexico – noul single & videoclip – a fost lansat pe 11 aprilie si este prima lansare a trupei de la hit-ul “Get Wet”, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, și o  continuare a hiturilor internaționale “Musica” și “Toca Toca”, cu un mix de engleză si spaniolă, cu care Fly Project a cucerit topurile și cluburile din întreaga lume.

”Piesele se nasc din distracție. La fel și cu noua piesă, Mexico.”

Fly Project dă startul celor mai tari petreceri și sunt cunoscuți în toată lumea pentru asta, așa că videoclipul piesei Mexico nu a făcut excepție. Fete sexy, mișcări lascive, camere obscure și contraste fluorescente, o petrecere cu aer mexican imaginată de regizorul Alex Ceaușu.

FLY PROJECT: ”Cea mai mare greșeală a unui artist este să facă o piesă nepotrivită cu timpul”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.