Răzvan Ursuleanu ”se joacă” pe scenele din Occident!

Productia BucurestiFM „Heruvim”, a fost prima piesă de teatru radiofonic scrisă și regizată de el, împreună cu Mihnea Chelaru.

Spectacolul s-a clasat pe locul 2 la concursul internaţional de creaţii radiofonice UK Radio Drama Festival 2019, desfăşurat la Canterbury.

N-a fost suficient, Răzvan recidivează! Pe scurt, Răzvan Ursuleanu e din nou de senzație, pret de 2 minute, cât e cerinta si durata spectacolul său din competiția la GI60 – The Home of Tiny Plays!

“Come back to me, Marge Piercy” este numele piesei cu care Răzvan Ursuleanu a intrat în competiție și este dedicată poetei considerate ca fiind una dintre cele mai puternice voci din literatura americană.

“Come back to me, Marge Piercy” a ajuns în finală și se va juca, alături de cele mai valoroase producții internaționale participante.

GI60 – The Home of Tiny Plays se desfășoară în fiecare an, atât în UK, cât și în USA. Anul acesta este ediție aniversară, împlinindu-se 15 ani de la prima ediție. Ediția britanică a festivalului va avea loc pe 30 mai, la teatrul Stage@Leeds, University of Leeds.

GI 60, festivalul ”Pieselor de un minut” a fost creat în 2013 de Steve Ansell, directorul artistic al ScreamingMediaProductions, în încercarea de a oferi autorilor de piese scurte mai multe oportunități pentru a își vedea operele puse în scenă.

Gi60 a evoluat de la an la an, dar elementele care îl diferențiază au rămas neschimbate: festivalul este deschis tuturor, fără discriminare în privința vârstei sau țării de origine; este gratuit și nu se percepe nici un fel de taxă de participare; toată echipa, de la actori la partea tehnică, face acte de voluntariat; toate piesele sunt înregistrate și postate online; autorul nu își cedează drepturile asupra operei, iar piesele pot aborda orice subiect, cu condiția să fie unul original.

Răzvan Ursuleanu, realizator Bucuresti Fm a intrat in ”clubul” restrâns al regizorilor români de teatru cu piese jucate in Occident!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.