MEGA CONCURSUL BeFM ”UNDERCOVER – BĂTĂLIA TRUPELOR” Episodul 3: Soundwaves și Tonic Band

Ieri seară, la București Mall Vitan, a avut loc cea de-a treia seară de concurs în Bătălia Trupelor. Pe scenă au urcat Soundwaves și Tonic Band. Fiecare a susținut un minirecital în care a fost inclusă piesa pe care sorții le-au atribuit-o: PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith).

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor se lupta pentru supremație iar voturile vor aparține publicului! Fanii și ascultătorii BFm (98.3) pot intra pe Instagram-ul București Fm pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live in București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

De aseară, ora 22.00, și până duminică – 19.05, ora 22.00, publicul poate intra pe Instagram-ul BFm și să dea Like-ul către trupa favorită. Fiecare like înseamnă un vot.

Cei de la Soundweaves spun: “Facem muzică din pasiune. untem o gașcă de prieteni și vrem să facem asta pe viață!” Despre piesa de concurs nu vrut să spună nimic, dar au demonstrat live printr-o cântare care a uluit publicul. Iar dacă ar fi să facă o promisiune, ei spun: ”O să lucrăm din răsputeri și o să fim din ce în ce mai buni!”

Despre piesa de concurs, cei de la Tonic Band au afirmat: ”Ne plăcea foarte mult piesa și am zis: «La fix!» Noi nu aveam piesa în play list, ca urmare o să vedeți acum ce a ieșit.” Iar aplauzele la scenă deschisă au demonstrat că publicul a apreciat mult varianta lor.

Mai mult, București Mall și BFm au premiat 4 dintre cei aflați aseară la eveniment. 4 ESPRESSOARE DOLCE GUSTO fac, de ieri, diminețile mai aromate celor care nu doar că au aplaudat, dansat și cântat alături de cele două trupe, dar au lăsat un comentariu pe pagina de Faceboook a București Fm, în live-ul momentului. La final, Marius Stoica, legat la ochi, și ajutat de Răzvan Petre a ales cei 4 câștigători. Și săptămâna viitoare cei prezenți la București Mall vor putea să câștige un nou set de premii. Pe www.bucurestifm.ro vor fi anunțate noile premii puse la bătaie de BFM și București Mall.

Această prezentare necesită JavaScript.

Dacă vrei să vezi atât momentul bătăliei dintre cele două trupe, cât și pe cel al alegerii câștigătorilor, urmărește VIDEO

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorti a decis astfel:

  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Saptamana 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.