Dulcegării fără calorii! cu Gabriella Pascaru Bisi si Green Sugar la Romexpo!

În perioada 30 mai – 2 iunie, la ROMEXPO se desfasoara Expoziția pentru o viață verde – BIO LIFE & STYLE EXPO.

Expozitia vine cu noutăți despre produsele alimentare și cosmeticele BIO, servicii și evenimente de medicină alternativă, echipamente și accesorii pentru sport și agrement.
Bio Life & Style Expo 2019 iti prezintă tot ce ai nevoie pentru asigurarea unui stil de viață sănătos și verde.

Standurile expozanților iti pun la dispoziție produse, suplimente și băuturi BIO, semințe și plante, ambalaje, tehnologii și echipamente BIO, ustensile de gătit, produse de curățenie BIO, cosmetice naturale și organice, îmbrăcăminte și accesorii handmade, obiecte de artă din materiale naturale și multe alte surprize.

Astazi de la ora 14.00 Gabriella Pascaru Bisi prepară în zona de evenimente, dulciuri sănătoase, cu produse Green Sugar.

Cum putem consuma dulciuri, ciocolata, shake-uri si limonade, fără să ne fie frică că asimilăm kilograme in plus sau că asimilăm cantităti mari de zahăr care ne fac atât de rău. Toate acestea ti le spune si ti le arată Gabriella Pascaru de la Arta Gustului.

Gabriella Pascaru Bisi împreună cu partenerii vă asteaptă zilnic, între 30 Mai si 2 Iunie, in Pavilionul B1, stand 234 Arta Gustului. Anul acesta program prelungit până la orele 20.00

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.