Concursuri, ateliere şi spectacole pentru copii, în Parcul de Agrement Tei din Sectorul 2

Pe 1 Iunie autoritătile organizează evenimentul ”E ziua ta, copile!”
Acţiunea se va desfăşura între orele 11.00-13.00, în Parcul de Agrement Tei din Sectorul 2.
Aleile Parcului de Agrement Tei Sector 2 se vor transforma în această zi într-un adevărat tărâm de poveste în care copilăria va fi sărbătorită prin muzică, dans, pictură si mişcare.

Evenimentul ”E ziua ta, copile!” va cuprinde jocuri interactive, programe artistice susţinute de copiii din comunitatea locală, concursuri şi multe ateliere de creaţie.
Tot pe scena din Parcul de Agrement Tei se va desfăşura concursul Miss şi Mister Copilărie.

Pe parcursul evenimentului, copiii vor avea parte de surprize la tot pasul: mii de baloane colorate oferite în dar, vată de zahăr, jucării de tip puzzle, face-painting, tenis de masă, şotron, animatori etc.

Înscrierile la concursurile care se vor desfăşura în parc se fac în intervalul orar 10.30-11.00. Vor fi acordate cadouri atât copiilor participanţi la atelierele de creaţie, cât şi câştigătorilor concursurilor organizate în parc. De asemenea, cadouri de 1 Iunie vor ajunge la toţi copiii din sistemul de protecţie socială aflaţi în grija DGASPC Sector 2.

Evenimentul ”E ziua ta, copile!” este organizat de Primăria Sectorului 2 şi Consiliul Local Sector 2 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 în parteneriat cu reprezentanţi ai ONG-urilor şi cei ai mediului privat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.