VIDEO: DJ Sava & Serena te duc în vacanță cu al lor “Red Cadillac”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Nimic mai potrivit pentru o dimineață de miercuri decât DJ Sava și Serena, live în Matinalul “Bună dimineața, București!”. Cei doi au adus în premieră noua piesă, “Red Cadillac”.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Despre faptul că mai toate piesele sale duc cu gândul spre destinații turistice, DJ Sava spune că este ceva natural: “Uite, anul acesta o să mergem prin Saint Tropez și Jamaica. Nu mă chinui foarte tare, piesele vin de la sine. Ca și destinații turistice la propriu, unde mi-am dorit am ajuns.”

DJ Sava și Serena s-au cunoscut datorită noului single. Artista spune: “Eu îl cunosc de mult timp. În top, pentru mine, a fost Tenerife! E foarte ușor să lucrezi cu DJ Sava. A fost o chestie de moment, nu m-am așteptat.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

DJ Sava povestește: “Am cunoscut-o la studio, unde lucrează ea mai des. Când aveam piesa, chiar și fata care a scris versurile mi-a recomandat-o. Și am zis: «Da! Ai dreptate, s-ar potrivi!»”

Dacă vrei să afli de ce DJ Sava duce piesele sale în zona de vacanță, de când îl cunoaște Serena pe DJ Sava, care crede ea că este principala lui calitate, ce profesie a avut DJ Sava la începutul carierei sale, cum a debutat Serena și în ce topuri internaționale este, vezi VIDEO.

Despre noua piesă, DJ Sava spune: “Îmi place culoarea roșie la mașină, deși nu am avut una de culoarea asta. Dacă mi-aș lua un Cadillac, nu l-aș lua negru. Dar, de fapt, toate mașinile de vacanță trebuie să fie colorate. Cu aceasta am mers în direcția Spania. La piesa asta, Serena a fost mai pretențioasă ca mine.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.