Tonic Band & Soundwaves, în a treia ediție #Undercover!

Încă o ediție Bătălia Trupelor, încă un pas spre Marea Finală! Vino pe 29 mai în București Mall – Vitan, unde intră în concurs Tonic Band & Soundwaves cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith).

Vom asculta muzică bună și ne vom încărca bateriile cu energie pentru tot restul săptămânii!

Viorel, Mihail, Alexandra și Tamara sunt cei 4 membri care compun Tonic Band, trupă ce se axează pe muzica pop, dance, rock și balcanică.

Fondată în 2012, trupa se va duela pe 29 mai cu Soundwaves, formată din 5 tineri ce înțeleg muzica într-un mod unic. Tania, Mihnea, Philip, Ștefan și Andi sunt gata să demonstreze că sunt demni de finala UNDERCOVER  și de aprecierea tuturor!

Start vot: miercuri de la ora 19:00 până duminică la ora 22:00.

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3 FM) pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

Premiile săptămânale își așteaptă câștigătorii! Vino la concert și poți câștiga un espressor Dolce Gusto Mini! București Mall Vitan și BeFM vor premia 4 FANI! 

CONCURSUL continuă în fiecare săptămână, până pe 19 iunie. Premiile săptămânilor viitoare vor fi anunțate pe BeFM și pe site-ul www.bucurestifm.ro.

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Trimite-ți favorita în Marea Finală!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.