Horoscop miercuri 29 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 29 mai

BERBEC
Zilele vi se par mult prea scurte și nu aveți timp să faceți tot ceea ce v-ați propus. Ați dori să se lungească măcar cu câteva ore. O să aveți nevoie de ajutorul unui prieten pentru a reuși să duceți totul la bun sfârșit.

TAUR
Aveți parte de o zi liniștită alături de persoana iubită.  O plimbare în parc sau la un film sunt soluțiile ideale să încheiați o zi frumoasă.

GEMENI
Partenerul de viață vă acaparează cu gesturi tandre și declarații de iubire. Vă vor prinde bine aceste clipe în compania sa și vă vor umple de energie.

RAC
Ați tras lozul cel mare pentru că veți primi astăzi o informație care vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea materială.

LEU
Succesul obținut în ultimele zile vă oferă încredere în forțele voastre și realizați cât sunteți de importanți în viețile celor din jur.

FECIOARĂ
Porniți o afacere care vă va aduce în scurt timp câștiguri consistente. Unul dintre colegi vă propune o colaborare pe termen lung, dar nu știți încă dacă este o persoană de încredere.

BALANȚĂ
Apar schimbări în cercul de prieteni pe care le priviți cu o oarecare reticență. Cu o atitudine pozitivă veți înțelege de ce s-a ajuns în această situație.

SCORPION
Lucrul în echipă vă face extrem de conștienți de faptul că uneori aveți nevoie de mai multe persoane pentru a termina ceva. O să apreciați mai mult colegii de acum înainte.

SĂGETĂTOR
O zi mai bună în comparație cu ultimele. Grijile dispar și puteți răsufla ușurați. Acum vă puteți concentra asupra următorului obiectiv care are legătură cu locul de muncă.

CAPRICORN
Aveți tendința de a considera că tot ce vi se întâmplă este o tragedie astăzi. Exagerați și cineva vă readuce cu picioarele pe pământ, pentru că această atitudine dăunează relațiilor sociale.

VĂRSĂTOR
Aveți ocazia să faceți o schimbare în bine așa că nu ratați momentul. Trebuie să fiți foarte atenți și să primiți ce vi se propune.

PEȘTI
Începeți ziua de lucru în forță, iar ritmul alert de astăzi poate să vă aducă plângeri din partea colegilor. Pe de altă parte, implicarea voastră nu va fi trecută cu vederea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.