Concentrare maximă pe ultima sută de metri a corporatiștilor la Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile celei de-a cincea etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, ADOBE ROMÂNIA 1 își mențin cu putere locul fruntaș în grupă, însă acum este posibil să se clatine puțin în fața greilor de la APA NOVA VEOLIA. Și FARMEXIM PHOENIX COMPANY stau foarte bine la numărul de victorii, iar la o primă vedere sunt la egalitate cu leaderii clasamentului, însă pentru a avea o șansă la locul întâi, trebuie să mai obțină încă o victorie împotriva lui SAP ROMÂNIA.

ADP mai au de urcat o poziție pentru a se agăța de podium, însă vor avea un meci greu cu TELEKOM ROMÂNIA în această seară. MICROSOFT ROMÂNIA 1 încă nu au reușit să obțină prima victorie din această grupă, însă nu se lasă și vor lupta cu ING BANK.

În grupa FINEST, MICROSOFT 2 nu se mulțumesc cu o poziție de mijloc în clasament, așa că își adună forțele și vor juca la cote maxime contra lui WIPRO ROMÂNIA 2. Următoarea luptă este între locul întâi și al treilea din clasament, ADOBE ROMÂNIA 2, respectiv HP INC.

Se vor mulțumi WIPRO ROMÂNIA 1 cu ultimul loc?

Rămâne de văzut, însă nu vor avea un meci ușor pentru că HPE vin motivați de la meciul de marțea trecută. Ultimul meci din grupă va fi cu siguranță unul foarte strâns deoarece atât GENPACT ROMÂNIA cât și NTT DATA sunt talentați și își doresc victoria.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Concentrare maximă pe ultima sută de metri a corporatiștilor la Tenis de Masă Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.