Clasamentul se strânge după etapa a 13 – a la Fotbal Sports Events!

A fost o seară plină de rezultate interesante în urma căreia lucrurile rămân încă neclare cu doar o etapă înainte de final.

În Liga I, Apa Nova câștigă greu cu 7-6 duelul cu Microsoft și îi trimite pe aceștia pe ultimul loc în clasament.

Un alt rezultat de 7-6 s-a înregistrat în partida dintre DXC Technology și UPC România 1, cu ultimii în calitate de învingători. Astfel reușesc să părăsească ultima poziție, în timp ce DXC Technology își vede amenințată poziția a treia de care era cât de cât sigură în urmă cu puțin timp.

Din păcate pentru HP Inc. 1 România, meciul împotriva ING Bank a însemnat și eliminarea echipei din cursa pentru semifinale. Aceștia pierd cu 5-3 și, practic, ultimul meci va fi pentru salvarea de la retrogradare.

Adobe face din nou un meci bun, învingând HP Inc. 2 România cu 7-3 și urcând astfel pe locurile de baraj. Mai au însă 2 meciuri în care va trebui să mențină jocul bun arătat aseară.

În Liga II lucrurile putem spune că s-au complicat și mai rău în urma acestei etape. Astfel, primele 4 clasate pot avea înaintea ultimei etape același număr de puncte, urmând a juca cu trofeul pe masă în runda 14.

NTT Data învinge și pe Blue Point cu 8-5 și se apropie la doar 3 puncte distanță de aceștia, cu un meci mai puțin disputat, iar Euler Hermes trece de Intersport cu 3-1 în urma unei partide foarte spectaculoase în care lupta s-a dus intens, până la sfârșitul celor 40 de minute.

Gameloft se impune în fața UPC România 2 cu 5-1 și își mai adaugă între 3 puncte la cele agonisite până acum.

Menatwork are numai de profitat de neprezentarea Radio România și avansează astfel pe poziția 5 în clasamentul la zi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.