Bătălia Trupelor aduce Bătălia Premiilor!

Premiile săptămânale își așteaptă câștigătorii

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor se lupta pentru supremație, iar voturile vor aparține publicului!

Fanii și ascultătorii BeFM (98.3) pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

Fii susținător al trupei preferate și prezența ta la concert îți poate aduce UN ESPRESSOR DOLCE GUSTO! București Mall Vitan și BeFM vor premia 4 FANI! Vino la Mall, miercuri, 29 mai, și poți duce acasă un espressor Dolce Gusto Mini!

Miercuri, de la ora 19:00, la București Mall intră în concurs Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith).

CONCURSUL continuă în fiecare săptămână, până pe 19 iunie. Premiile săptămânilor viitoare vor fi anunțate pe BeFM și pe site-ul www.bucurestifm.ro.

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorți a decis astfel:

  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Săptămâna 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.