VIDEO: Roxana Nemeș – ”Dragostea te împlinește. Ascultă-ți inima. Acesta este mesajul piesei mele”

Roxana Nemeș a dat ”Bună dimineața, București!” plină de energie. Ea a dat startul noii săptămâni pe ritmul noului său single, “Până la stele”. Artista a vorbit despre abordarea muzicală pe care a adoptat-o, despre planurile pe care le are și despre ce reprezintă muzica în viața sa.

”Până acum am scos doar piese de stare. De data asta, am schimbat puțin. Promit că următoarea să fie de club. Am primit foarte multe propuneri de colaborare și multe piese. Nu spun nu, dar am niște idei. Și contează să ai aceleași idei. Plus, contează să păstrezi echipa. Să fie aceeași oameni, cu care ai aceleași idei.”

Roxana Nemeș își dorește să schimbe abordarea liniei muzicale, însă este mereu atentă la public și cum primește această piesă: “Trebuie să cânți ce vrea publicul, dar să îți placă și ție ceea ce cânți”.

Dacă vrei să afli ce nu ar cânta niciodată Roxana, unde are concerte, ce reprezinta muzica pentru ea, vezi VIDEO.

”Trebuie să ai încredere în tine și în ce vrea Dumnezeu. De acum încolo îmi doresc să fac piese motivaționale. Cel mai important pentru un artist este să transmită un mesaj prin piesa lui. Dragostea te împlinește. Ascultă-ți inima. Acesta este mesajul piesei mele.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.