Mihaela Buzărnescu pierde din primul tur la Roland Garros

Sportiva din Bucureşti a păşit cu ştângul la turneul de la Paris. Miki a pierdut în două seturi simetrice, cu 6-4 partida cu rusoaica Ekaterina Alexandrova.
Buzărnescu nu este încă la capacitatea maximă, fizică şi mentală, pentru a gestiona corespunzător un meci cu un adversar apropiat ca valoare, dar şi cu o constanţă mai bună a jocului.

Miki a avut o foarte bună oportunitate în setul doi de a trimite partida în decisiv, atunci când a condus cu 4-2 şi avea serviciul, dar a irosit cu seninătate mingi importante. Jocul ezitant al sportivei din România, i-a permis adversarei sale să revină şi să egaleze la 4.

Cu un moral mai bun şi cu mai mult calm, rusoaica a preluat iniţiativa în teren şi a închis şi setul doi în favoarea ei cu acelaşi scor ca şi în primul set.
Alexandrova a meritat victoria, a fost jucătoarea mai bună, ea reuşind să gestioneze mai bine situaţiile importante din meci.
Jucătoarea din Rusia o va întâlni în turul doi al turneului de Grand Slam de la Paris, pe învingătoarea din partida dintre Strykova şi Stosur.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.