La Mulți Ani, Medeea Marinescu!

Astăzi este ziua de naștere a Medeei Marinescu. Și, având în vedere că și- a păstrat atât de bine tinerețea din toate punctele de vedere, spunem admirativ că împlinește 45 de ani.

Da, de obicei, vârsta unei doamne nu se spune. Nu știm dacă e o cochetărie sau nu. Cândva  divele teatrului românesc aveau mare grijă să ascundă acest aspect. Dar nu exista internetul!

Medeea Marinescu este o doamnă pe care o admiri și pentru talentul său, pentru ce face pe scenă, dar și în afara scenei.

Ne-am întâlnit în studioul București fm după premiera spectacolului ”UFO”, de la TNB.

Și pentru că personajul său vorbește despre o astfel de experiență, Medeea a acceptat provocarea și a răspuns ce crede ea despre existența OZN-urilor.

Actrița a povestit cu sinceritate și despre relația sa specială cu muzica, despre pasiunea sa pentru pian, și despre momentul în care s-a îndreptat către facultatea de teatru, și nu spre Conservator.

Și nu în ultimul rând, Medeea a amintit în acest dialog despre întâlnirile importante din această perioadă a carierei sale. ”Cred că întâlnirile pe care le avem și drumul pe care îl parcurgem împreună cu cineva, devin mai importante în cariera ta decât rezultatul”.

La Mulți Ani, Medeea Marinescu!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.