Etapa a 13 – a la Fotbal Sports Events este pregătită de start!

În Liga 1, Ing Bank văzându-și amenințată poziția a treia în clasament, țintește 3 puncte din confruntarea cu HP Inc. România 1, un adversar incomod care atunci când are tot lotul valid poate crea multe probleme.

Adobe se agață de ultimele speranțe în disputa cu HP Inc. 2 România, dar partida va fi una cât se poate de disputată, cei din urmă purtând o luptă la distanță pentru locul 2.

Apa Nova este matematic câștigătoarea primei faze a campionatului, dar cu siguranță vor da totul pe teren pentru o victorie în disputa cu Microsoft.

UPC România 1 își joacă și ea una dintre ultimele șanse de a se salva de la retrogradare, în această seară întâlnind DXC Technology.

Liga 2 ne așteaptă de asemenea cu alte 4 jocuri, 2 dintre ele opunând echipele clasate pe primele 4 locuri în clasament.

Astfel, derby-urile din vârful clasamentului pot elucida în această seară multe dintre necunoscute. Fostul lider Intersport, echipa cu moralul la pământ după înfrângerea usturătoare din etapa trecută, întâlnește o echipă în mare formă, Euler Hermes, iar noul lider Blue Point primește vizita NTT Data.

Menatwork și Radio România dispută duelul pentru locul 5 în clasament, iar Gameloft împotriva UPC România 2 reprezintă meciul ultimelor 2 clasate, nici una dintre echipe nemaiavând nimic de pierdut sau de câștigat.

Toate rezultatele le veți afla diseară, începând cu ora 20:00 la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.