Tehnologii de ultimă generaţie, în Piaţa Universităţii!

Foto: Cristina Toma

Inovaţiile în materie de tehnologie pot fi admirate şi testate, în acest weekend, la Tech Expo, în Piața Universității. Expoziția este organizată în cadrul evenimentului Bucharest Tech Week.

Vizitatorii vor găsi peste 60 de companii şi sute de produse care au integrate tehnologii de tip Virtual Reality (VR) şi Artificial Intelligence (AI).

Printre produsele expuse se numără o instalaţie interactivă cu efect de levitaţie, aspiratorul inteligent și soluţii smart home ce permit ajustarea temperaturii ambientale de la distanţă. Nu vor lipsi nici sistemele de iluminat care prioritizează eficienţa energetică şi reducerea costurilor.

Expoziţia din centrul Capitalei se bazează pe un concept integrat în care vizitatorii pot să descopere, să testeze, să ia legătura direct cu reprezentanţii companiilor expozante şi chiar să achiziţioneze direct gadgeturile de care sunt interesaţi.

Expoziția poate vizitată astăzi, până la ora 20:00, și duminică, între orele 10:00 și 18:00. Accesul este gratuit şi se face doar pe baza înscrierii online pe techexpo.ro.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.