Străzi inundate în Capitală

Foto: Radu Sofran

Update 22.20: Potrivit ISUBIF, până la ora 21.00, pompierii bucureșteni au intervenit pentru evacuarea apei în 106 cazuri în Capitală și în 134 de locații din județul Ilfov. În continuare sunt apeluri care semnalează acumulări de apă în gospodării, dar și zone publice.

Update 20.20: ISU București-Ilfov anunță că au fost 134 intervenții pentru extragerea apei, dintre care 71 în București și 63 în Ilfov.

Cele mai afectate zone sunt sectoarele 2 și 3, dar și orașul Pantelimon, zona în care se acționează și în prezent.

Update 19.40: Din cauza ploii torențiale, la una din căile de acces ale stației de metrou Aviatorilor au apărut infiltrații de apă. Echipele Metrorex au intervenit de urgență și au remediat situația.

De asemenea, sunt infiltrații  și în zona tunelului dintre stațiile Stefan cel Mare si Obor însă acestea nu afecteaza circulația trenurilor.

Update 18.40: Din cauza apei de pe carosabil, circulaţia rutieră pe DN3 Bucureşti – Călăraşi se desfăşoară dificil pe tronsonul kilometric 8 – 9, în zona oraşului Pantelimon, judeţul Ilfov.

Update 18.05: Stația de metrou Aviatorilor a fost inundată.

Update 17.40: Tramvaiele liniei 41 au fost blocate timp de 20 de minute pe sensul spre Casa Presei. Un cablu de servicii a căzut pe reţea.

Blocajul s-a produs între orele 16:00 – 17:00, pe Şoseaua Virtuţii, la Pod Ciurel.

În prezent se circulă cu dificultate din cauza vremii nefavorabile.

De asemenea, din cauza apei de pe carosabil, circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a Capitalei, pe tronsonul Voluntari – Tunari, sensul către Tunari (judeţul Ilfov, kilometrul 12), se desfăşoară dificil.

 

foto: Radu Șofran

Mai multe străzi s-au inundat, în Capitală și în județul Ilfov, în urma ploilor din această după-amiază.

Pompierii intervin pentru extragerea apei acumulate în subsoluri, case, dar și pe străzi în zona Grădinii Zoologice, pe strada Erou Iancu Nicolae și pe strada Mașina cu Pâine.

Potrivit ISU București-Ilfov, se acționează cu motopompe.

De asemenea, în localitatea Pantelimon se intervine pentru extragerea apei pe strada Brândușelor și pe strada Anton Pann.

În București este în vigoare o avertizare cod portocaliu de furtuni, până la ora 19.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.