Horoscop de weekend, 25 – 26 mai

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 25 – 26 mai

BERBEC
Este o zi perfectă pentru a face puțină publicitate noului vostru proiect. Reclama este cheia reușitei și nu stați pe gânduri.

TAUR
Trăiți clipe minunate în preajma persoanelor iubite. Acum este o perioadă perfectă pentru a vă îndrăgosti și pentru romantism.

GEMENI
Este momentul să demonstrați că sunteți o persoană pe care cei din jur se pot baza. Cineva din anturajul vostru are nevoie de ajutor. Înainte să refuzați, amintiți-vă că atunci când ați avut nevoie această persoană a fost lângă voi.

RAC
Gândiți profund și faceți planuri pentru ca viața voastră să fie de calitate. Trebuie să faceți câteva schimbări și prima dată vă îndreptați atenția către cercul de prieteni.

LEU
Reușiți să găsiți puțin timp pentru voi și puneți în practică ceva ce aveați în gând de mai multă vreme. Va fi o reușită personală destul de mare.

FECIOARĂ
Nu sunteți foarte flexibili atunci când vine vorba de a vă schimba rutina. Sunteți obișnuiți cu un program și cu greu acceptați să introduceți în planuri o activitate nouă.

BALANȚĂ
Rezolvați niște chestiuni care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. Sunteți puși pe fapte mari și o să finalizați o mulțime de treburi într-o singură zi.

SCORPION
Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să fiți pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate.

SĂGETĂTOR
Două zile de treabă. Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

CAPRICORN
Prezența voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă până și pe cei mai posomorați dintre oameni să zâmbească.

VĂRSĂTOR
Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsați pe alții să iasă în evidență. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioada următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

PEȘTI
Sâmbătă dimineață trebuie să faceți un drum pentru a achiziționa ceva de care se va folosi întreaga familie. Așteptați de mai mult timp acest lucru și va fi o mică sărbătoare în familie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.