Andra Vasile, PR COMIC CON: ”Avem actori care revin și nu o fac doar ca actori, dar și ca moderatori”

Andra Vasile, PR East European Comic Con, a fost invitata lui Marius Stoica în studioul Matinalului ”Bună dimineața, București!”.

Evenimentul va începe vineri, 24 mai, și este la cea de-a 7-a ediție: ”În fiecare an am dorit să ne mărim suprafața de desfășurare. Anul acesta vom avea un record al suprafeței, iar scena pentru actori va fi în Pavilionul Central al Romexpo. În prima ediție am avut 9.000 de vizitatori, iar anul trecut am avut aproximativ 50.000.”

Dacă vrei să afli ce actori vor veni la eveniment, cine este vedeta, de ce revine Manu Bennet în România, vezi VIDEO.

Andra Vasile recomandă doritorilor site-ul www.comic-con.ro pentru achiziționarea de abonamente sau bilete pe zile: ”E cel mai simplu de achiziționat de la noi de pe site.”

PR-ul evenimentului spune că evenimentul este pentru toate gusturile: ”Avem câte ceva pentru fiecare. Avem și o zonă de gaming. Vin companii foarte mari din industria Tech și gaming. Oamenii se pot juca și testa echipamente de ultimă generație, dar și jocuri noi. Sunt și competiții. O să pregătim o surpriză legată de FIFA.”

Cât despre obiecte specifice, reprezentanta organizatorilor îi asigură pe fani că se pot găsi de toate, pentru toată lumea: ”Bani să fie, că de cumpărat sunt o grămadă de lucruri!”

Andra Vasile menționează că la evenimentul care va avea loc din 24 până în data de 26 mai, vin foarte mulți oameni în civil, dar și costumați în diverse costume: ”O să avem și o zonă de Food și acolo accesul e gratuit. Și te poți trezi că mănânci un burger lângă Deadpool.”

Ea recunoaște că: ”Pentru mine, cea mai atractivă parte este panel-ul cu actori. Toți care au venit până acum la noi au fost super comici, deschiși. Ca atare, avem actori care revin și nu o fac doar ca actori, dar și ca moderatori ai panel-urilor.”

În septembrie urmează Transilvania Comic Con: ”E prima dată când ieșim din București. Vom anunța și vedeta, dar promitem să fie cineva foarte tare! Va fi între 18 și 20 octombrie, la Sala Polivalenta de la Cluj. Nu ne vom repeta. Vrem ca acest eveniment să aibă o identitate proprie.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.