VIDEO: Mega Concursul BeFM ”Undercover – Bătălia Trupelor”

Episodul 2: TimeOut și Heavy Rotation

Ieri seară, la București Mall Vitan, a avut loc a doua seară de concurs în Bătălia Trupelor. Pe scenă au urcat Time Out și Heavy Rotation. Fiecare a susținut un minirecital în care a fost inclusă piesa pe care sorții le-au atribuit-o: SHAPE OF YOU (Ed Sheeran).

Din data de 15 mai până pe 19 iunie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 19:00, la București Mall Vitan, 10 trupe se vor se lupta pentru supremație, iar voturile vor aparține publicului!

Fanii și ascultătorii BeFM (98,3) pot intra pe Instagram-ul București FM pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live în București Mall! Două trupe vor merge în finala de pe 19 iunie, unde Călin Goia și Cornel Ilie le vor puncta prestația.

De aseară, ora 22:00, și până duminică – 19:05, ora 22:00, publicul poate intra pe Instagram-ul BeFM și să dea Like-ul către trupa favorită. Fiecare like înseamnă un vot.

Votează și tu aici > Time Out – https://www.instagram.com/p/BxxkRhigz0p/?utm_source=ig_web_copy_link sau Heavy Rotation – https://www.instagram.com/p/Bxxj22TARaF/?utm_source=ig_web_copy_link.

Vlad, Time Out: „Înainte am avut puțină panică, crezând că îmi dați Boney M. Dar, când am văzut ce piesă a ieșit din urnă… m-am liniștit. Unul dintre colegi mi-a zis: «Ce bine că ți-a picat piesa asta!»

Heavy Rotation a debutat pe scena cu propria piesa (Neverending).

Ioana: ”Muzica nu se vorbește, se ascultă!”

Dacă vrei să vezi momentul, urmărește VIDEO. 

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Tragerea la sorți a decis astfel:

  • Săptămâna 1 – Stereo Bulevard & Special Guest Orchestra cu piesa SHE IS ON MY MIND (JP Cooper)
  • Săptămâna 2 – Heavy Rotation & TimeOut cu piesa SHAPE OF YOU (Ed Sheeran)
  • Săptămâna 3 – Tonic Band & Soundveawes cu piesa PROMISES (Calvin Harris feat. Sam Smith)
  • Săptămâna 4 – No stress Band & Friends cu piesa GIRLS LIKE YOU (Maroon 5 feat. Cardi B)
  • Săptămâna 5 – Compania 7 & Feelings cu piesa BELIEVER (Imagine Dragons)

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.