Horoscop vineri 24 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 24 mai

BERBEC
Aveți ocazia să faceți o schimbare în bine așa că nu ratați momentul. Trebuie să fiți foarte atenți și să primiți ce vi se propune.

TAUR
Nu mai aveți răbdare până veți primi un rezultat. Poate fi vorba despre nota de la un examen, sau despre analize medicale. Veștile pe care le veți primi sunt bune, așa că stați liniștiți.

GEMENI
Vă simțiți foarte bine, pentru că ați făcut un gest caritabil și sunteți mândri de voi. Ați renunțat la ceva ce vă plăcea, pentru că o persoană are mai multă nevoie de lucrul respectiv.

RAC
Sunt șanse mari să plecați din oraș, însă nu în interes de job, ci pentru distracție. Compania va fi una extrem de plăcută.

LEU
Pentru voi este un moment plin de oportunități și mari șanse de reușită în plan profesional. Vă veți remarca și veți lega noi relații imprtante pentru viitorul vostru.

FECIOARĂ
Drumul vostru va fi presărat de succes. Veți reuși să depășiți cu succes obstacolele și să vă umpleți portofelul. Recolta va fi bogată.

BALANȚĂ
Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități.

SCORPION
Astrele sunt de partea voastră astăzi. Veți avea parte de o zi extraordinară, mai ales dacă trebuie să faceți un drum în afara orașului.

SĂGETĂTOR
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se da peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

CAPRICORN
Simțiți nevoia de mai multă distracție, drept pentru care planificați o escapadă la munte, cel mai probabil. Vă mobilizați câțiva prieteni și puneți la punct toate detaliile.

VĂRSĂTOR
Încercați să vă obțineți independența financiară, dar momentan este dificil pentru că încă sunteți legați de partenerii de afaceri. Timpul le rezolvă pe toate.

PEȘTI
Vi se oferă soluții la niște probleme care vă macină de ceva timp. La sfârșitul zilei veți știi exact ce aveți de făcut și cu cine trebuie să vorbiți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.