Rasturnari de situatie in etapa a patra din faza a doua la Tenis de Masa Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a patra a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE, ADOBE ROMANIA 1 au fost nemilosi si de aceasta data si castiga cu 4-1 impotriva lui TELEKOM ROMANIA. Meciurile de simplu dintre Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu, Sorin Amariei (Adobe 1) si Ani Calin, Cristian Zisu, Alexandru Chirica (Telekom) au fost absolut superbe. Nici meciul de dublu nu a fost mai prejos, iar echipele formate din Bogdan-Paul si Ani-Sorin au facut spectacol.

Tot un scor de 4-1 il inregistreaza si SAP ROMANIA contra lui MICROSOFT 1, care n-au fost in forma maxima. La simplu s-au intalnit Gabriel Tianu, Sorin Radulescu, Florin Marinica (SAP) cu Andrei Iordache, Alexandru Necula, Mihai Apostolache (Microsoft 1), iar la dublu au mai tras un pic Alex-Ioan contra lui Gabi-Sorin, insa fara izbanda.

Un meci superb a fost si intre FARMEXIM PHOENIX COMPANY si APA NOVA VEOLIA, care isi intrerup seria de victorii, pierzand la mustata cu scorul de 3-2 in favoarea Farmexim. La simplu meciurile dintre Dabiel Trohonel, Gheorghe Cernat, Dan Coca (Farmexim) si Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca (Apa Nova) au fost extrem de echilibrate. Abia dupa meciul de dublu dintre Dan-Gheorghe si Petre-George am aflat castigatoarea serii, ambele echipe luptand pana la epuizare.

Seara a continuat cu inca un meci echilibrat de 3-2 intre ADP si ING BANK. La simplu au iesit scantei din palete intre Bogdan Cioriceanu, Gabriel Sapunaru, Bogdan Cornea (ADP) si Catalin Gisca, Claudiu Gavril, Madalin Gavril (ING BANK). Si meciul de dublu a fost foarte strans, iar aici s-au afirmat Bogdan-Gabriel si Catalin-Claudiu.

Grupa FINEST a inceput cu un meci foarte strans intre HPE si NTT DATA, scorul inclinand in favoarea lui NTT DATA cu 3-2. A fost o avalansa de serve bune si top spin-uri intre Andrei Toader, Nicolas Sachet, Corina Petre (HPE) si Ionut Mindru, Dan Tita, Oana Iliescu (NTT DATA). Dupa meciul de dublu aflam si castigatoarea, dar ambele echipe Andrei-Nicolas si Ionut-Dan au dat tot ce au putut.

Singurul scor clar i-a avut ca protagonisti pe ADOBE ROMANIA 2 si WIPRO ROMANIA 2, 5-0 fiind pentru Adobe 2. Au fost si meciuri stranse intre Marius Parlapan, Cristian Linte, Adrian Berbecaru (Adobe 2) si Romulus Marculescu, Gabriela Popa, Andreea Stroie (Wipro 2), insa Adobe 2 au fost mai buni din punct de vedere tehnic. La dublu a fost cel mai palpitant meci intre Marius-Cristi si Gabriela-Romulus.

Nu ratați meciurile din etapa urmatoare ale celui mai interesant campionat de tenis de masa dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.