Zilele Filmului Coreean la Bucureşti

Cea de a II-a ediţie a Zilelor Filmului Coreean la Bucureşti începe marţi, la ceremonia de deschidere urmând să participe ambasadorul Republicii Coreea în România, Kim Yong Ho.

În cadrul evenimentului, programat până vineri, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, cinefilii sunt invitaţi la patru proiecţii, cu subtitrări în limba engleză.

Filmul „The Front Line” va putea fi văzut pe 21 mai, de la ora 19.45, după ceremonia de deschidere, şi pe 23 mai, de la ora 19.30, iar pelicula „The Spy Gone North” va fi proiectată pe 22 şi 24 mai, de la ora 19.30.

Biletele pentru ceremonia de deschidere, care include şi proiecţia filmului „The Front Line”, sunt disponibile doar prin rezervare pe email, la adresa embrokromania@gmail.com. Doritorii sunt rugaţi să trimită un email cu numele şi numărul de bilete dorite. Accesul pentru celelalte proiecţii este gratuit, având în prealabil rezervare online prin intermediul site-ului oficial al Grand Cinema.

Ambasada Republicii Coreea invită toţi spectatorii care au participat la proiecţii să lase o recenzie sau să facă un selfie cu biletul şi posterul filmului care le-a plăcut la cinematograf şi să o distribuie pe pagina de Facebook a evenimentului. Cele mai bune recenzii şi poze postate vor primi mici cadouri cu tematică coreeană.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.