Horoscop miercuri 22 mai

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 22 mai

BERBEC
Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

TAUR
Aveți chef să plecați într-un loc liniștit, unde să nu vă deranjeze nimeni și să puteți odihni în voie, însă în ultimul moment vă dați seama că nu ați terminat toată treaba la locul de muncă și că trebuie să aveți grijă de acest aspect.

GEMENI
Familia este foarte importantă pentru voi astăzi. Decideți să luați asupra voastră toate problemele și încercați să le rezolvați singuri. Atenție la cheltuieli pentru că la finalul zilei s-ar putea să fiți voi cei care au nevoie de ajutor.

RAC
Un prieten apropiat vă dă o veste care vă bucură. Sunt șanse mari să vă petreceti concediul undeva în afara țării alături de oameni dragi vouă.

LEU
Partenerul de cuplu ocupă un rol important în viața voastră în această perioadă. Îi pregătiți o surpriză ca să vă demonstrați încă o dată sentimentele puternice.

FECIOARĂ
A venit ziua în care scăpați de o mulțime de griji. Se rezolvă mai multe lucruri care v-au ținut pe jar câteva săptămâni, chiar luni.

BALANȚĂ
Persoane din anturajul vostru pot fi extrem de exigente. Vă veți ocupa de sarcini care vă vor consuma toata energia.

SCORPION
Dacă vă dați frâu liber sentimentelor, s-ar putea să aveți mai multe de pierdut decât de câștigat. Cumpătarea este cuvântul cheie astăzi.

SĂGETĂTOR
Ați organizat un eveniment important alături de prieteni sau colegi și astăzi vă dați seama ca succesul depinde de voi.  E clar că puteți face orice, trebuie doar să vă asumați responsabilitatea.

CAPRICORN
Norocul este în sfârșit de partea voastră pentru că ați muncit mult și meritați din plin. Veți cunoaște astăzi succesul sub toate formele.

VĂRSĂTOR
Acțiunile din ultima vreme v-au făcut să conștientizați cât de importanți sunt prietenii pentru voi.  Chiar daca vă aflați la depărtare de unii dintre ei, încercați să reluați legăturile.

PEȘTI
Stați ca pe ace în așteptarea unui lucru pe care îl doriți de foarte mult timp. Vestea bună este că dorința o să vă fie îndeplinită în scurt timp.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.