Clasamentul prinde contur in Campionatul de Tenis de Masa Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile celei de-a patra etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE incep meciurile grele si primul este intre ADOBE ROMANIA 1 si TELEKOM ROMANIA care nu se multumesc sa sustina podiumul de pe locul al patrulea asa ca si-au propus sa joace la superlativ pentru a obtine un loc mai bun. Chiar si MICROSOFT ROMANIA 1 vor sa sparga gheata cu prima victorie si se vor duela astazi cu SAP ROMANIA.

Un alt meci greu va fi si intre FARMEXIM PHOENIX COMPANY si APA NOVA VEOLIA, ambele echipe sunt pe podium momentan, dar ramane de vazut daca isi vor pastra locul pana la final. Locurile 5 si 6 din clasamentul actual, ING BANK respectiv ADP, vor scoate paletele la atac pentru a incerca inca un pas spre podium.

In grupa FINEST, MICROSOFT ROMANIA 2 s-au saturat sa tot piarda, asa ca se vor ambitiona la maxim sa obtina prima victorie contra echipei WIPRO ROMANIA 1. Lui HP INC si GENPACT le sta bine pe podium momentan si isi doresc tare mult sa ramana acolo sau de ce nu sa mai urce macar cate o pozitie in clasament.

Leaderii actuali, ADOBE ROMANIA 2, vor avea un meci frumos contra lui WIPRO ROMANIA 2, iar locurile 4 si 5, HPE respectiv NTT DATA au de tras tare pentru a obtine inca o victorie reprezentand inca un pas spre podium.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.